Profil

 

Kliping je moderna tvrtka sa dugogodišnjom tradicijom u području praćenja medija, medijskih analiza i stručne podrške za sve koji se bave medijima na bilo koji način. S našim partnerima mi stvaramo sveobuhvatnu mrežu usluga, potrebnu različitim vrstama organizacija za učinkovito upravljanje medijskim informacijama.

Kliping je bit najmodernijih tehnoloških rješenja u našoj struci. Široka i učinkovita WebKliping platforma je sinonim za cijelu paletu usluga obuhvaćenih vašim medijskim radom. Kliping MAP model znači da sve možete obaviti brzo, učinkovito i na jednom mjestu.

Kliping čine ljudi, nositelji znanja i kreatori budućnosti na području medijskog monitoringa, analiza i planiranja. Svaki dan, oko 100 suradnika teži ka izvrsnosti u svom radu, jer smo vezani odgovornošću prema našim partnerima. Vaše želje su naše smjernice.

Mi nadmašujemo granice, mislimo globalno, djelujemo regionalno.


Jadranska Regija

 

Kliping d.o.o. je najveća slovenska kompanija koja se bavi menadžmentom medijskih informacija. Ograničenost domaćeg tržišta i prilike na većem geografskom prostoru su doveli do široke regionalne integracije. MCA grupa je tako vodeći pružatelj usluga praćenja medija u Jugoistočnoj Evropi, s agencijama u Sloveniji, Hrvatskoj, Srbiji, Bosni i Hercegovini i Makedoniji.

 

FIBEP

Svoje znanje i iskustvo mi dijelimo u Međunarodnoj Agenciji Pres Kliping Usluga FIBEP. Ugledno udruženje svjetskih agencija se brine za visoke profesionalne standarde i osigurava da naše usluge pružamo na najvišem nivou u skoro svim zemljama svijeta.

 

AMEC

Međunarodna Asocijacija za mjerenje i vrednovanje komunikacija - AMEC je sinonim za visoke standarde i originalna rješenja na polju mjerenja i vrednovanja komunikacija. AMEC predstavlja važnu referencu za usmjeravanje našeg profesionalnog rada i razvoja, što je dodatno potvrđeno brojnim uspješnim slučajevima i zadovoljnim korisnicima.